Місячник "Увага!Діти нга дорозі!"

2017-09-20

Новий 2017-2018 навчальний рік у нашому навчальному закладі розпочався проведенням місячника з профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму «Увага! Діти на дорозі!» І все це не випадково, адже сучасний світ, з його насиченістю автошляхів та вулиць, повний небезпек для маленьких пішоходів. Єдиний необачний крок може зупинити щасливу дитячу ходу, замінивши її болем.

За статистичними даними щороку спостерігається значне зростання ДТП за участю дітей. Зважаючи на це, зусилля педагогів в перші дні навчального року були спрямовані на повторення з дітьми правил безпечної поведінки на вулицях.

Місячник «Увага! Діти на дорозі!» тривав з 20 серпня по 20 вересня 2017р. За цей період була проведена належна виховна робота, спрямована на прищеплення дітям навичок безпечної поведінки на дорозі, запобігання випадків травмування дітей в автопригодах та під час м місяця по класам пройшли виховні години «Безпечний шлях до школи», «Увага на дорозі», «Правила дорожні ти знай і виконуй» та бесіди «На наших вулицях», «Дорожня розмітка, "Перехрестя та їх види". Учні не тіки пригадали правила дорожнього руху, а й на практиці вчилися правильно переходити дорогу. У кожному класі було визначено кращих знавців правил дорожнього руху.

Було написано диктанти з безпеки дорожнього руху та здоров'я учнів. У щоденниках учні 1-4 класів разом з батьками склали схему-маршрут «Безпечна дорога до школи».

У межах місячника безпеки на дорозі проведено конкурс малюнків «Вулиця повна несподіванок» та конкурс буклетів і стіннівок «Безпечна вулиця».

Заходи проведені, і педагогічний колектив мають надію, що відтепер наші діти будуть втілювати на практиці ті правила, які обговорювалися в школі. проведення заходів з ПДР. Ми переконані, що лише цілеспрямована виховна робота з профілактики дорожньо-транспортного травматизму допоможе вирішити таку гостру проблему сьогодення, як травмування дітей на автошляхах міста і за його межами.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi